Rockefellas sommarmode

Åh jag såg precis att Campadre har summar sale på Rockefellas fina kläder. Ett av mina favorit barnklädesmärken. Tycker de har så coola barnkläder. Oscar har många plagg ifrån dem och nu ska jag nog klicka hem några fler när de var mer än halva priset. Gillar du Rockefellas barnkläder?

 

large_overlay_rockefella_img_1398167096_se_1403783247_se

 

Jag såg även de hade halva priset på massor av snygga märkesglasögon och hittade flera som jag skulle vilja ha. Kan bara inte bestämma mig för vilka jag ska klicka hem. Vilka är dina favorit solglasögon? Jag har länge haft mina Gucci och Rayban men är nu sugna på ett par Michael Kors solbrillor.

large_overlay_image_1404385558_se

 

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *