Heart of Lovikka AW 14

I början av veckan var jag inbjuden på en mysig frukost i norrländsk anda som Heart of Lovikka bjöd in till.

Heart of Lovikka blev 2010  nominerade till Årets Rookie av Moderådet . De skapar moderna, stickade plagg med vackra, handarbetade detaljer av hög kvalitet. Designen görs dessutom i Sverige och produktionen sker i Litauen med garn från Italien och Sverige. Plaggen är i klassiska snitt som tål att plockas fram säsong efter säsong i hållbara material. Riktigt fina handgjorda kläder och accessoarer.

20140614-222528.jpg

Jag hade mycket trevligt sällskap av Mia,  Nilla och Diana . Under morgonen fick vi höra en fin låt av Vera Vinter, från hennes senaste skiva Idyll.

 

Jag och Diana hittade många fina plagg vi ville ha, både klänningar och koftor och sen var vi såklart tvungen att prova deras fina och härliga mössor.

 

Koftan i rosa som Diana testade var ett av höstens måste plagg och jag hittade en jätte fin klänning. Sen innan har jag ett par Lovikka vantar som bara är de bästa vantarna. Kanske har fler av er deras klassiker?

 

 

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *