John Frieda Hår Event

 När John Frieda presenterade sina nyheter var det riktigt roligt att få vara med. De har ju så många mer bra hårprodukter som jag inte ens visste om fanns…. Se här vad många spännande nyheter.

20140506-203555.jpg

Mina favoritprodukter blev såklart Sheer Blonde. Nytt är Everlasting Blonde som ska fräscha upp och bevara en nyblonderad känsla. Super bra när hårprodukterna har fler än en inverkan.20140506-203618.jpg

Jag hade trevligt sällskap av Diana, Helen, Nina och Nilla också.

Vi fick testa flera av produkterna där och Diana försökte sig på och vara min hårstyler för kvällen när vi minglade vidare på Club Monacos invigning i Moodgallerian och drack bubbel… Men jag tror jag var snyggare innan 😉

Spana också in

3 kommentarer

  1. Men åååh, där hade jag som utbildad frissa velat hänga ju!!!!!! *dregglar*

    SV: Vad kul att du också ska till Furuvik, då ses vi!!! kram 🙂

  2. Du blev ju skitsnygg.. eller så berodde det på champagnen .. haha!

    Ses snart…

    Kramiz
    Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *