Spanien nästa…

Nu har nedräkningen börjat inför vår nästa resa. På torsdag redan bär det av till Spanien och Malaga.

Bild lånad från Sembo.

20140505-210442.jpg

Det blir vår tredje ”storstadssemester” med Oscar. I höstas så besökte vi ju Palma de Mallorca och även Helsingfors. Så nu har jag fått mersmak för ”City resor” och denna gången tänkte jag vi kunde kombinera sol, värme och storstad över en helg. Perfekt när man inte kan vara ledig eller åka iväg en hel helg, så är ju verkligen en weekend perfekt. Efter två lyckade weekends i höstas så tänkte jag att det måste bara bli en i år oxå.

Sagt och gjort bokade jag in Malaga och ett jätte fint hotell  Malaga Centró centralt beläget i Malaga. Ni hänger väl med oss på resan?

Brukar du åka på City resor med barnen? Eller föredrar du längre semestrar?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Men åh va härligt !!
  Jag får väl erkänna att jag är lite småavis på alla dina resor 😉
  Nu kan vi visserligen inte åka så ofta, men jag har ändå lite smått och gott att se fram emot, men vi börjar med PARIS om några veckor 🙂
  KRAM

 2. Åh så underbart och skönt! 🙂
  Jag älskar både och, längre och kortare resor! Bästa resan är nog Hawaii! Så underbart 🙂
  Men nu planerar vi Grekland eller Cypern med tvillingarna i sommar. Då är dom 6 månader. Hoppas det kommer gå bra att resa med dom då 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *