Spiderman – en ny favorit

Spiderman har definitivt blivit en nu favorit här hemma. När jag såg att Mc Donald’s hade Spiderman leksaker i sina Happy Meal fram tills 1 maj, så hade vi en större anledning att besöka Mc Donald’s oxå.

20140421-230318.jpg

I torsdags var det perfekt för oss att stanna på Mc D på vägen upp till Dalarna. Det blev lagom middags tid för Oscar och Mc D är ju en av de få ställena där det går snabbt och beställa och få sin mat OM man har bråttom, vilket vi hade, eller vi ville komma upp i tid. Annars när vi reser med bil, sängar ju Mc Donalds både lekplatser ute och inne, så det är perfekt för att göra en mat & lek paus när man reser långt. Dessutom får man ju ofta små smarta leksaker som kan vara bra för att roa barn när de sitter still.

Brukar ni stanna på Mc Donalds när ni är ute och reser?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Här har vi en till som blev lycklig när han såg innehållet i månadens happy meal !
    Jag gillar Mc Donalds ! Enkelt och Viggo älskar deras nuggets.
    NU är det ju inte så att vi äter där jämt för det, men nån gång ibland tycker jag är toppen 🙂
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *