Hola Mexico

Att mötas av denna härliga vyn är verkligen balsam för själen.

20140310-191156.jpg

<a

Hur trött jag än var efter en nästan 12h flygresa hit och en 14h arbetsdag så piggnar man definitivt till när man möter solen, ljuset och denna härliga vy.

Idag är det faktiskt exakt 1 år sen vi åkte på semester hela familjen till Mexico… Fast då var det måndagen den 11 mars 2013… Ett helt år har gått… Det känns väldigt länge sen men ändå inte… Har tänkt att jag ska göra en liten Mexico recension eller resa med barntips snart igen om Mexico.

Vad vill du veta mer om Mexico?

Nu är det tidig kväll här… Men sen natt för mig.. Har redan vart vaken 20h… Så det är snart dags att sova… Vi hann med 1h på stranden, promenad och några härliga bilder och sen den vackra solnedgången, men den får ni se senare!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *