Me&i vår nyheter…

Igår fick jag ett nytt paket med kläder som jag har beställt ifrån me&i både med kläder åt mig och Oscar. 20140305-093543.jpg

De har verkligen så mycket fint och idag släpper de ytterligare några nyheter, så jag måste nog göra en till beställning….  Jag gillar deras paket, de är så söta och färgglada med de små igelkottarna på. Man blir så glad och lycklig av att hämta ut fina paket istället för ett stort brunt paket…eller hur?

Vårnyheter från me&i SS14

Jag blev så sugen på den här svarta långklänningen. Den passar ju perfekt både till fest och ser skön ut att ha även till vardags. Å hur söt är inte den där bebisrumpan då 😉

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Tack! Ja jag älskar färgerna. Me&I har verkligen gjort ett rejält lyft, jag hade mycket av deras kläder till mina stora tjejer när de var små, men nu är även vuxenkläderna grymt snygga. Kul att ses en snabbis igår. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *