Barnteater på Akademibokhandeln

I söndags hade jag och Oscar en riktigt mysig mor och son dag. Jag såg i tidningen att Akademibokhandeln nere på stan hade Barnteater kl 14, så vi bestämde oss för att gå på den.

20140217-213654.jpg

Barnteatern hette Speldosan, som ni ser på bilden var det en speldosa och ur speldosan kom olika figurer som sjöng olika sånger.

In för varje nummer fick barnen i publiken vara med och veva runt speldosan och när det plingade till fick man gå och sätta sig, så var det alltid lika spännande vad det var som kom upp och vilken sång som sjöngs.

20140217-213955.jpg

Barnen fick vara med och vara delaktiga, så Oscar vevade såklart fram ett nummer. Det var en riktigt bra barnteater eller barnsång. Väldigt pedagogiskt och alla barnen satt som ljus.

Tydligen har Akademibokhandeln liknande event varje söndag klockan 14, så nästa söndag är det Högläsning på barnscenen, vilket låter väldigt spännande. Då kan vi tyvärr inte gå för jag jobbar och O ska på kalas. Men vi kommer garanterat att åka dit flera söndagar. Känns som en super bra idé. Och roligt att göra något ovanligt med barnen. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *