Födelsedagsmiddag i Thailand

Förra året firade jag min födelsedag med min kära Mor i Thailand för då var de oxå här på semester.

20140131-003418.jpg

Då åt vi en riktigt god middag på Bangla Steak House, så vi tänkte faktiskt gå dit i år igen och äta min
”födelsedagsmiddag” men de hade tyvärr stängt i år?!

20140131-003649.jpg

Kanske lika bra för jag älskar ju verkligen Thaimat och äter helst det.

20140131-003735.jpg

Så igår kväll hade jag en mycket trevlig kväll med riktigt god thai mat och många goda skratt med mamma och hennes sambo. Vi skrattade nästan konstant… Jag och mamma man verkligen ha så roligt tillsammans. Å himla skoj att träffas i Thailand i pr igen och fira mig… Få se vad det blir nästa år?

Brukar ni fira födelsedagar utomlands?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *