Love Bomb frukost. . .

Jag har precis lyckats sova över hotell frukosten… Var så himla trött så jag har sovit i nästan 11h. Men det är välbehövligt ska ju jobba ikväll och hela natten…. Här i Finland är ju klockan snart 11 och då slutar frukosten, så det får helt enkelt bli roomservice istället.

20140126-104533.jpg

Frukosten igår var riktigt mysig med lilla hjärtat. Vi åt bl.a. Valios nya Love Bomb yoghurt till frukost med smak av vanilj, jordgubb och rosor. Riktigt god. Nu träffar jag inte mitt lilla hjärta på flera dagar… Känns i mamma hjärtat. Men vi hade en riktigt mysig morgon och dag igår.

20140126-104811.jpg

På helgerna lyxar vi alltid till frukostarna på nåt sätt, framför allt när jag är ledig och igår blev det med mer kärlek och Love Bomb yoghurt!

Brukat du lyxa till det på helgen?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Mysigt! Ja eller vi brukar i alla fall äta tillsammans på helgerna och kanske göra nåt extra som smoothie eller äggröra till frukosten. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *