Bilbana – roligaste leksaken

I julklapp fick ju Oscar en stor bilbana i julklapp som jag klickade hem från Lekmer.

20140124-093249.jpg

Den har verkligen varit den bästa julklappen. Det leks med den verkligen varje dag! Jag tror även pappan i familjen är lika lycklig som Oscar för den.

20140124-093423.jpg

Från början gjorde de bara en liten bana så Oscar fick lära sig alla funktioner osv. Men nu har han verkligen en stor och rätt avancerad bana på sitt rum. Det är verkligen så kul att se hur roligt han tycker det är.

Så en sån här bilbana passar definitivt en 3,5 åring. Jag var lite tveksam först men maken älskar att leka med Oscar och vill ha roliga leksaker. Så denna bilbana var verkligen grym. Jag har i efterhand beställt flera bilar till bilbanan och en Blixten Mc Queen bil var ju bara ett måste för den här lilla herren.

Har dina barn en bilbana?

20140124-102656.jpg

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *