Mamma lunch & ressnack

I måndags var jag bjuden till en i min mammagrupp på lunch. Jag har verkligen haft turen att få en fantastisk Mammagrupp med ett gäng härliga tjejer som många redan är mina vänner för livet. Vi har ju alla barn som är födda i maj eller juni 2010, så där är den största gemensamma faktorn! Vi har alltså hängt ihop i 3,5 år nu och har verkligen jätte trevligt tillsammans.

Jenny är ju en av de som jag lärt känna via min Mammagrupp. Vi försöker ses på dagtid för lunch ca 1g / månad. Å strax innan jul hade vi vårt årliga glöggmys tredje året i rad där alla är välkomna med barn, pappor och mammor. I år sågs vi faktiskt ute på en lekplats, eftersom vi blev så många och de flesta har flera barn numera.

En annan gemensam nämnare är att vi alla älskar att resa. Sen vi sågs sist har en av mammorna vart ute och rest i USA och på Hawaii med sin familj i 2 månader. Riktigt roligt att höra om den resan och imponerande.

En annan av mammorna har bl.a. vart i Japan med sin familj och besökt Hello Kitty land som finns utanför Tokyo? Jag hade ingen aning om att det fanns, så det ska jag verkligen kolla upp mer. Visste du hade Hello Kitty land fanns?

Å en tredje mamma ska snart ut och resa i Karibien och USA i 5 v med sina barn. Så ja ni kan ju bara tänka er att vårt hetaste samtalsämne verkligen är RESOR. Jätte roligt! Ska se om jag kan övertala någon av mammorna att gästblogga hos mig i framtiden.

20140115-082036.jpg

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *