Vinn Disney prylar

Ni har väl inte missat att Disney Store har kommit till Sverige? De har hur mycket fina och roliga saker som helst för både stora och små.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut ett litet kit med en Disney Prinsessa och en Tingeling vattenflaska. Riktigt smarta saker att ha med er om ni ska ut och resa. Vill barnet inte dricka så kanske det är roligare att dricka ur en rolig flaska och en liten docka passar ju perfekt att ha med sig i handbagaget också.

20140113-150035.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  19  januari 23;59!

Lycka till!!!

************************

Vinnare blev;

* Jennie

STORT GRATTIS!!!

*************************

 

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Maila till lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med det du har vunnit! Efter 1v presenterar jag en ny vinnare OM inte vinnaren hör av sig.

Spana också in

20 kommentarer

 1. Åh det vore en toppen vinst till min prinsessasom fyller år 26/1!!!

  Hon älskar dockor och prinsessor och stjäl storebrors vatten flaska nästn varje dag haha!

  Hoppas på vinst, och del i Jennie Pihl !

  Kram

 2. Nova är galen i ”barbie”-dockor, och ännu bättre är det när de är prinsessor! Hon leker skola och kalas och upprop och det skulle vara så roligt att ge henne en som överraskning!

  Vattenflaskan skulle vår son få ha på förskolan och utflykter, han gillar också rosa och prinsessor. 🙂

  Delar som Johanna Kenas.

  Kram!

 3. Vi älskar Disney store här hemma!!
  Tingeling och prinsessor är stora favoriter hos mina sessor, så det är klart vi vill vara med o tävla om dessa =) Tävlar under Evelina Mattsson

 4. Wow, jag är absolut med och tävlar då detta är något dottern skulle älska. Hon älskar Disneys alla prinsessor och älskar att leka med dockor.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 5. Klart jag vill vara med och tävla, skulle vara jättekul om Elliot och Matias fick möjlighet att leka med barbiedockor också.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *