Mulet i Las Palmas…

Min vanliga otur med vädret följer mig…. Landade på ett riktigt soligt och härligt Teneriffa idag, men åkte vidare till Gran Canaria sen…

20140114-193402.jpg

Las Palmas bjöd på bara 19 gr och mulet på tidig eftermiddag. Men det gjorde ändå inget för jag hade bestämt mig för en shopping kväll! Deras stora rea började förra veckan. De firar ju ”jul” / Los Reyes här i Spanien när vi firar Trettondagen och efter det startar deras stora rea… Så ett och annat trevligt fynd har det blivit. Jag älskar verkligen att shoppa och framför allt utomlands.

Brukar du shoppa när du reser?

Spana också in

1 kommentar

  1. Perfekt shoppingväder! För det mesta hittar vi nog någon liten grej att shoppa i af. Helst inte för mycket, men visst är det kul att komma hem med något nytt klädesplagg eller smycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *