Många bra shopping fynd inför resor

Jag har ju knappt inte varit i Sverige eller i Stockholm senaste veckorna och när jag väl har varit ledig så har det ju varit helgdagar….eller så har det varit mysiga jullovsaktiviteter med Oscar på agendan.

Men i veckan har jag äntligen hunnit shoppat lite och wow vilka fynd jag har gjort.

20140110-221258.jpg

De bästa fynden till Oscar var nog kepsarna som jag hittade på HM för endast 10 spänn styck som jag även köpte till min vän som ska ut och resa snart! Kepsar är ju perfekt i vår och sommar för att skydda ansiktet mot solen. Å jag vet inte HUR många kepsar jag köpt åt Oscar som försvunnit…

Så nu är han kittade med några nya…

Idag var Oscar hemma och ledig med mig, så han fick hänga med på en liten shopping runda och gillade mest att vara på Polarn O Pyret och leka med tågbanan. Snacka om smart, sonen leker medan mamman shoppar – Win Win 🙂

Har du gjort några grymma fynd på mellandagsrean?

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *