Vinn familjefrukost på Alfonshotellet

Jag har ännu ett jullovstips att bjuda er på och det är att åka till Alfonshotellet och lyxa till det och bo över en natt. Där har de en Alfonslekhörna i ordning gjord under jullovet fram till den 8 januari. (Under perioden den 9/1-21/2 2014 tar Alfons en paus men är åter i lobbyn den 21/2. Han tar också en paus under perioden 28/3-15/4 2014.) Hörnan finnas alltså under alla loven på Alfonshotellet.

Eller varför inte åka dit en morgon och äta frukost där och låta barnen leka. Gott, roligt och trevligt för både stora och små.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut en familjefrukost för en familj på 2 vuxna och upp till 3 barn.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  29 december 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Katja S

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten mailas ut.

Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med det du vunnit.

Spana också in

28 kommentarer

 1. Delat på FB (Camilla Anell)!

  Jag älskar hotellfrukost och äldsta sonen älskar Alfons Åberg så vi båda håller tummarna för vinst 🙂

  God Jul önskar jag dig!

  Kram Camilla

 2. Jag är självklart med och tävlar, jag älskar ju frukosten på Rica Talk Hotel och det vore underbart att vinna en fri familjefrukost där med familjen.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 3. Delat på FB (Helena Israelsson)
  Älskar hotellfrukostar och barnen älskar Alfons så vi hoppas på vinst!
  God Jul!

 4. Har försökt vinna flera gånger hos dig men lyckas aldrig. Kanske blir det min tur nu? 🙂 Har Inget inplanerat i mellandagarna och bor i Gustavsberg. Så det vore en perfekt utflykt till Älvsjö och Rica Talk hotellet. Hotellfrukostar är så otroligt mysiga 🙂 Gillat och delat på FB i namnet Katja E Själander.

 5. Helt klart en favorit tävling har länge önskat att få ta med mig min son dit för att leka hos Alfons och själv vet jag inte vad som är bättre än hotellfrukost. Alfons har länge varit en favorit och den blev nog ännu större när vi såg senaste filmen på bio.

 6. Jag är gärna med och tävlar!

  Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem) och hoppas nu på lite tur. Frukosten där är underbar, så vi tar oss gärna en tur till Stockholm 🙂

  Må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *