Intervju med mig..

För er som är helt nya läsare önskar jag ju er såklart extra välkommen hit. Jätte roligt att just DU har hittat hit.:)

 

Tänkte bara tipsa för er som är extra nyfikna på mig så har Loppi gjort en intervju med mig. 

Så igår passade jag & maken på att fira lite extra med  en riktigt god champagne. Det är ju himla roligt att jag har blivit Toppbloggare hos Loppi. Vi firade INTE att vi är ledig 3 v eller går på jullov som ”alla andra” verkar göra, för det gör vi inte…. Oscar går på jullov, men vi pusslar och jobbar om varandra lite, men till veckan blir det såklart en mini-semester till Dalarna tillsammans för att fira jul, men först ska jag iväg till Sydliga breddgrader, ni hänger väl med?

Kommentera gärna vad vill ni läsa mer om? Vart reser du helst? Till solen och värmen eller till snön och kylan? Let me know 😉

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *