Årets Första Julbord

Igår åt jag årets första julbord tillsammans med mina fina kollegor på Cedergrenska Tornet i Stocksund.


Tornet är ju verkligen pampigt och fint. Vi började med att mingla med glögg, med årets Blossa glögg och det var gissnings tävling om vilka smaker som ingår i glöggen. Vilka smaker tror du det är? Nästa fred presenteras de, så det blir spännande.


Vi var ett 8 tal långbord och jag hängde med några av mina söta vänner,


Maten var helt fantastiskt god, allt du kan önska dig på ett julbord och mycket vilt. Några av mina favoriter ser ni på tallriken. Jag är ju tyvärr inte så mkt för sill och vissa kalla rätter, men det fanns massor av annat gott.


Jag älskar ju verkligen sötsaker, så när det kom till den gigantiska efterättsbuffen testade jag nästan allt… Först ett bord med bara bakverk, sen ett bord med bara olika godis och dessutom ett bord med frukt. Ja helt gudomligt var det. Å för att inte tala om den vackra utsikten man hade ifrån tornet över Stockholm.

Har du besökt Cedergrenska
Tornet? Kan starkt rekommendera deras goda julbord!

Har du ätit ditt första julbord ännu?

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *