Höstlovskryssning

Imorn har vi bokat höstlovskryssning tillsammans med Jenny och hennes familj. Det ska bli jätte roligt. Birka Cruises har ett spännande höstlovskryssningar från och med imorn till och med nästa lördag. Så det är ju ett hett tips för er som är lediga under höstlovet med massa roliga aktiviteter för barnen.


Sist vi åkte på kryssning var ju i somras och det var riktigt lyckat. Oscar gillar verkligen att åka ”stora båten” och titta ut genom fönstret, leka och pyssla i lekrummen liksom spela på spelautomaterna och bada. Så han ser mycket fram emot att få åka stora båten med sin vän Elias. Å jag & Jenny ska även lyxa till det med gå på SPA på söndag!

Häng gärna med! Jag bloggar så mkt jag hinner i helgen!

Gillar du att åka på kryssning?

Spana också in

1 kommentar

  1. Ja kryssning är ett härligt avbrott i vardagen. Här blir det en kryss till Tyskland på lovet. Ska bli skönt ! Jag skulle gärna vilja åka på kryssning från Stockholm också, jag får läsa om er kryss istället:)

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *