Reima, Crocs, Sorel & Jysk nyheter

Igår var jag även till Prat PR och spanade in en massa härliga vår och sommar nyheter från deras kunder inför 2014.


Reima är ju som ni tidigare vet ett av mina favorit barnklädesmärken och visade mycket fint inför våren och sommaren. Coola bad och solskyddskläder liksom snygga vår jackor och skor.


Skor visade även Crocs, Sorel och Merrell upp. Sorel har ju verkligen ett fantastiskt utbud av både varma och snygga vinterskor för både stora och små och jag funderar faktiskt på ett par varma Sorel skor åt Oscar i vinter och även jag skulle behöva ett par. Merrell har ju både snygga och bekväma träningsskor som jag gärna tränar i.


JYSK visade upp sina nya skugga sängar. Den här sängen skulle verkligen vara en dröm att få sova gott i. De har ju även ett stort utbud av fina prydnadskuddar och sängkläder.

Invigde min nya fina klänning från me&i dagen till ära.


Jysk har ju även en hel del barninredning och fina och roliga sängkläder för barn.


Jag passade även på att designa en egen halloween skål. Jag använde min konstnärliga ådra (!) och målade en halloween gubbe med ”HPEnvyRove20”  och skrev ut och tryckte i skålen. Hur enkelt, smart och häftigt som helst. En HP Envy är ju verkligen to die for! Vi fick även testa nya ansiktskrämer ifrån Fleur de Sante i nytappning som verkade hur sköna som helst. LUSH fanns oxå där och visade upp nya härliga produkter inför jul.


Nåt annat roligt som Pyrex visade upp var deras häftiga bakformar för barn. Så nu längtar jag redan till nästa gång jag & Oscar ska baka för jag vill testa dessa häftiga bakformar. Perfekt inför barnkalaset eller bara för att göra bakningen roligare eller kanske kakorna godare?!

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *