Mer Astrid Lindgrens Värld

En annan favorit i ALV för Oscar är ju såklart Emil i Lönneberga. Så när teatern spelades i Katthult och Emil satte huvudet i soppskålen och det fastnade satt Oscar blixt stilla hela föreställningen.


Den teatern var verkligen så otroligt bra och välgjord. Helt fantastiskt när de har djuren med i föreställningen oxå.


Det är ju en fantastisk handling och allt blir så levande med teater och sen när barnen dessutom får leka i dessa miljöer både före och efter föreställningarna. Alv har verkligen lyckats med sitt koncept.


Ronja Rövardottern teatern var oxå super bra och Mattisborgen var oxå riktigt väluppbyggd och spännande. Den teatern är kanske lite mer läskig och passar kanske större barn bättre. Men Oscar satt även still och tittade på nästan hela denna teatern oxå. Det är ju så himla bra handling i alla pjäser.


Se så häftig Mattisborgen var. Har ni inte besökt Astrid Lindgrens Värld kan jag verkligen rekommendera det. Vi kommer definitivt att åka hit igen. Kanske redan nästa sommar?! Jag tror även Oscar kommer att uppskatta ALV ännu mer när han är lite äldre.

Jag har faktiskt sparat några godbitar om ALV som ni får glädjen att läsa om imorgon 😉

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *