Karaktärshotellet – Björckbacken

Under vår vistelse i Vimmerby och vårt besök har vi bott på Karaktärshotellet Björkbacken.


Hotellet ligger bara 3 km från Astrid Lindgrens Värld och har flera bra erbjudanden om man ska besöka Astrid Lindgrens Värld. Rummen var rymliga med en bäddsoffa, där Oscar fick sova. Så det är inga problem att bo 2 vuxna och 2 barn i samma rum. På kvällen hade de taco buffe för ca 100 spänn vilket var prisvärt, men vi åt middag inne i Vimmerby innan vi kom till hotellet,


På kvällen träffade jag Linda & Bambi för ett glas vin på kvällen. Vi satt och pratade om hur roligt våra barn hade haft i Astrid Lindgrens Värld.

De var ett väldigt hemtrevligt och mysigt hotell. Frukosten var verkligen super bra. Stort utbud av bröd och pålägg och både varm och kall frukost, när jag får pannkakor med sylt & grädde till frukost brukar jag vara nöjd. Tyvärr är inte Oscar så förtjust i det, men de flesta barnen gillar väl det.

Vad är det bästa du eller dina barn vet med Hotellfrukost?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *