Diggiloo i Hagaparken

Vilken härlig kväll vi hade igår i Hagaparken på Diggiloos avslutning tillsammans med Diana och hennes familj.


Vi kom strax innan det började och satte oss i backen med vår filt och lilla pick nick korg, så hade vi ganska bra utsikt mot scenen.


Vi åt faktiskt middag hemma innan vi åkte men hade med oss en massa andra godsaker och korkade upp med en riktigt god flaska champagne.


Jag och Diana satt mest och babblade, drack bubbel och njöt av musiken.


Maken hängde mesta dels med Oscar vid alla hoppborgar som fanns. Jag hade ingen aning om att det skulle vara så Barnvänligt som det var. De hade fyra olika hoppborgar som barnen fick hoppa i hur mycket de ville, så ni kan ju gissa vem som var den lyckligaste killen på kvällen.


Det roligaste var nog hinderbanan med både Klättervägg och massa andra roliga hinder. Trots att han bara är 3 år så antar han alla utmaningar han kan och klarade det dessutom. Såg inte så många små barn som köade till hinderbanan. Men lång kö var det och han var tålmodig bara för att göra det om och om igen.


Lambi hade ett häftigt toalett område på området, med lite lyxigare och fräscha toaletter som kändisarna i Diggiloo hade designat, men det var himla långa köer, så jag tog inga bilder.

Vid 20-tiden tog maken en liten promenad med Oscar i vagnen så han somnade och sen satt vi verkligen och njöt av musiken. En riktigt lyckad kväll, så vem vet kanske blir detta en ny tradition?

Har du varit på Diggiloo i sommar? Tyckte du det var bra?

Spana också in

3 kommentarer

  1. skickade dig en ny header som inte hade strecket på höger sida. dem ser likadana ut, men utan streck. vet inte vart det kom ifrån.
    så kika på mailen. så är det sista bilden som heter: LIniz300ny1.png

    krams

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *