Fjäderholmarna med barn

Vår lilla utflykt till Fjäderholmarna igår var verkligen över förväntan. Det var så länge sen jag var där sist, när jag tänker efter så var det ju minst 4 år sen, eftersom jag aldrig har varit där med Oscar.


Att resa ut till Fjäderholmarna med barnvagn var inga problem. Det är även gratis för barn under 6 år om jag minns rätt och 120 kr för vuxna ToR, prisvärt. Båtresan dit och hem tyckte Oscar var jätte rolig. Vi stod mestadels ute och kollade på en massa båtar.


Väl framme på största ön av Fjäderholmarna så tog vi en promenad och satte oss på Systrarna Degens Glass-stuga och fikade. Oscar ville mest leka, då de hade gungor, stora schack spel och ett ankare att leka med där.


Efter vår fika paus var det dax för barnteatern som jag bloggade om igår.


Senare efter teatern promenerade vi runt på ön och Oscar sprang upp och ner på klipporna och vi kollade på svanarna när de tvättade sig.


En riktig mysig dag i Stockholms Skärgård och jag kan starkt rekommendera ett besök ut dit. Enkelt, bekvämt och mysigt. Det gick bra att gå med barnvagn nästan överallt och var Barnvänligt, klart man måste passa barnen när de är nära vattnet dock. Vi hittade även en rolig lekpark som var som en stor båt, men då var vi på väg tillbaka mot båten. De fanns även flera ställen att äta på. Men vi hade med oss lite pick nick, super mysigt att ha pick nick på klipporna i solskenet.

Gillar du Stockholms Skärgård?

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *