Sommarkrysset på Gröna Lund

Jag hade ingen aning om att det var Sommarkrysset på Gröna Lund igår oxå. Så vi hade ju äran att få se en massa artister när de repade på eftermiddagen, vilket var riktigt skoj.


Här på bilden är Sean Banan när han sjunger sin nya låt. Vi hann även se Sonja Aldén oxå och ett par andra artister som jag inte minns namnet på. Så det var en bonus tyckte jag, men alldeles för mkt folk på Grönan och lååånga köer.


Oscars favorit karusell är verkligen nyckelpigan, men det var ca 40 min kö på den hela tiden vi var där, så han fick bara åka den en gång. Det förvånade mig mycket att han, en liten 3-åring hade sånt tålamod och stod i alla långa köer som var.


Veteranbilarna hann vi oxå bara åka en gång för de var så långa köer.


Men flygande elefanterna och djurkarusellen åkte han flera gånger. Där är det ju många djur så det tog inte så lång tid att köa.


Jag åkte ju ingen karusell idag, utan maken fick ha åkband och åka med Oscar hela dagen. Så jag spelade bort en massa pengar på chokladhjulen istället…men vann inget. Min vanliga otur i spel… Men det är ju alltid lika skoj och prova lyckan.

Detta var en riktigt mysig familjedag på Gröna Lund som snart måste göras om. Vi funderar redan på om vi ska ta med oss Oscars mormor hit nästa gång hon kommer…!

Har du besökt Gröna Lund i sommar? Nöjd? Detta var ju vårt andra besök i år, men vi hoppas ju att vi hinner med ett par besök till innan säsongen är slut, eftersom det är så himla kul. Det första Oscar sa imorse var; jag vill åka tuff tuff tåget, för det var det sista han gjorde på Gröna Lund och ett par minuter senare somnade han i vagnen… Med andra ord en riktigt lyckad dag!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *