På tu man hand i Lysekil

Igår var det ett riktigt ruskigt höst väder hos oss på Västkusten. Det regnade nästan hela dagen och var nästan lite kyligt ute…


Oscars farmor erbjöd sig att vara barnvakt så vi fick lite tid tillsammans. Så vi bestämde oss för att åka till Lysekil och bara strosa omkring. Så vi tog bilen och sen bil färjan över dit. Regnet öste mest ner, så vi satt oss på ett konditori och tog en varsin latte och bara njöt av att kunna sitta stilla mitt på dagen tillsammans bara vi och kunna prata. Det känns som det är sällan nuförtiden.


Slutligen nät det slutat regna strossade vi omkring i några affärer och kollade på båtarna i hamnen.


Jag är väldigt frysen av mig men hade såklart packat med mig min nya rosa Röhnisch jacka som passade perfekt dagen till ära. På Västkusten kan det ju även blåsa en hel del, men igår var första gången jag frös sen vi kom hit.


När vi kom tillbaka från Lysekil var det dax för sista myskvällen här nere på västkusten och vi dippade med massa goda grönsaker. Oscar tycker det är så gott. Sen blev det Kräftpaj & sallad till middag.


Idag är det strålande sol här nere igen, men vi har ändå tänkt att åka hem idag. Vi tänkte njuta av Stockholm våra två sista semester dagar!

Har du haft en skön semester i sommar?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *