Universeum i Göteborg

I tisdags hade vi en heldag på Universeum, som måste vara Göteborgs bästa ställe för barn inomhus. Här finns verkligen massor att se på och göra för barnen och är självklart väldigt intressant för vuxna oxå. Vi besökte ju även Universeum förra året när vi var i Göteborg, men det kändes som att årets besök gav oss mycket mer.


Vi började besöket med en promenad genom Regnskogen.


Här finns många fina färgglada fåglar, grodor, fiskar, apor, ödlor ja, helt enkelt de flesta djur man stöter på i regnskogen!


Efter Regnskogen besökte vi Dinosaurierna och det var nog det Oscar gillade bäst. Han var riktigt imponerad av dem.


Det är verkligen imponerande hur de har byggt upp Dinosaurie landet så verkligt i Dinosauriernas normala storlek och även med rörelser och ljud. Man märkte att Oscar tyckte det var väldigt spännande och ville vara vid dinosaurierna länge.


Dessa dinosaurierna tyckte han var läskigast, och pratade mycket om de efteråt.


Även pappan i familjen gillade att vara vid dinosaurierna.


Sen kunde man även rida på dinosaurier och det var väldigt populärt. Högst upp hos dinosaurierna hade nog Oscar velat stanna hela dagen, men vi ville ju såklart se mer av Universeum och det får ni se i ett senare inlägg 😉

Har du besökt Universeum?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *