Clarion Hotel Arlanda Airport

Semestern började riktigt bra denna gången oxå. När vi åkte till Mexico i vintras checkade vi oxå in på Clarion Hotel Arlanda Airport för att flyget gick så himla tidigt på morgonen. I vår familj är vi inget fan av att gå upp tidigt på mornarna. Tro mig även fast jag ibland gör det flera gånger i veckan så tycker jag det är lika jobbigt varje gång…


Så idag körde vi på ett vinnande koncept, eftersom flyget går tidigt imorn oxå, så vi lyxade till det och checkade in i ett Superior rum på mysiga Clarion Hotel Arlanda Airport igen.


Utsikten här är ju fantastisk och Oscar stod länge och kollade på alla flygplanen med kikaren på hotellrummet på 11;e våningen. Därefter gick vi till hotellets egna utomhus pool och badade.


Oscar och Peter hade jätte kul medan jag myste i de härliga fåtöljerna de hade.


Riktigt bekvämt att bo på hotell i Sky City. Nu är vi redan in-checkade och klara, vi får lite extra sovmorgon imorn, hinner ladda batterierna och med energi på hotellets frukostbuffé och sen behöver vi bara lämna väskorna och gå till flyget – underbart! Semestern har redan börjat så bra! Nu är det snart dax och sova i de sköna hotell sängarna!

Hur gör du för att din semester ska börja på bästa sätt?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *