Vinn kryssningar med Birka

Ikväll ska vi bege oss av på vår efterlängtade kryssning med Birka Cruises. Det ser vi mycket fram emot hela familjen. Oscar och jag spanade in sommarlovets kryssningsprogram igår kväll och det ser riktigt roligt ut.

Nu har FEM av er chansen att vinna en kryssning med Birka Cruises för 2-4 personer i hyttkategori kvalité, som gäller alla dagar 18/8 – 26/9. Perfekt sätt att få komma iväg på en extra mini-semester i slutet av sommaren, eller förlänga sommaren ombord.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i och motivera varför just DU ska vinna.

Tävlingen pågår tom  14 juli kl 11;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Carolina, Sofia, Helena, Madeleine S och Ulla-Maria

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

39 kommentarer

 1. Vi behöver ladda inför vår husrenovering! Har köpt ett radhus i original från -68 så det kommer bli en uppförsbacke i höst….

  Hoppas på tur!

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

 2. jag är gärna med och tävlar har delat på fb (lindahedenbergfdengstrom)

  vore perfekt utflykt för oss som är hemma hela sommaren så hoppas verkligen på tur!

 3. Jag tror jag har gjort rätt, är inte så haj på FB för jag hinner aldrig använda den. Men har dela på FB (Diana DeMarkey LiveYourDreams).

  Skulle absolut vilja vinna resan för vi har ingen semester alls i år. Börjar på nytt jobb efter 3 års mammaledighet (utmattad!) och på nytt jobb så är det inte direkt så att man får betald semester, så jag kommer verkligen behöva koppla av, ta lite ledigt och få komma bort från hemmets väggar som jag vart instängd i under mammaledigheten. =)

  //Diana

 4. Underbart!

  1.klart jag delar på facebook/Angelica Broman

  2. Niklas påbörjade ett nytt jobb i Januari i år och har därför ingen semester denna sommar, så om vi bara fick komma iväg en sväng i höst vire verkligen underbart.

 5. Underbar tävling.
  Skulle vara underbart att ta med min familj på just en kryssning och få en minisemester. Har bara 1 veckas semester denna sommar så tar alla chanser jag kan och göra sommaren speciell för barnen ändå.
  Kommer sakna dem när de har sommarlov med sin pappa och hittar på en massa skoj.

  Delar på facebook under mitt namn: Sofie Pramgren

 6. Jag vill tävla och vinna
  så vi på kryssning kan försvinna
  från vardagen ett tag
  och hänga som i ett lag:-)

  Delat på FB Sofia Lundmark

 7. Perfekt att ta med lilla familjen på och fira 30års dagen (16/8) och även få umgås med mina fina eftersom jag inte har någon semester på hela långa sommaren. Skulle vara underbart roligt för Victor att uppleva som älskar båtar och står och tittar ut från vardagsrumsfönstret dagligen och blir överlycklig varje gång en båt tuffar förbi! Håller tummarna! 🙂

 8. wow vilken fantastisk tävling..

  jag skulle bli överlycklig om jag vann så jag kunde överaska mina barn med denna underbara resa. de har aldrig åkt båt och vill gärna göra det men tyvärr har det inte funnits pengar över till det. så nu håller jag tummarna stenhårt att jag har turen på min sida och kan överaska mina underbara barn..

  kram och trevli sommar
  /veronica

 9. Gillar och delar i malin Nysten!
  Vi vill sååååå gärna vinna denna kryssning. Jag vet att min 3-åring kommer att älska att få åka STOR båt. Vilket äventyr! Håller tummarna hårt!

 10. Gillar o delar i spänd förhoppning om att få ta min kära familj med på lite äventyr till havs, med supergod mat/dryck o lite spa/bad, innan skolor och arbete sätter fart för full fart!!!
  kramiluzz!!!

 11. https://www.facebook.com/frida.olsson.5477
  Har delat i det namn jag skriver och som ovan länk anger =)

  Jag vill vinna denna mini semester till mig och min sambo. Vi får ingen semester ihop eftersom jag arbetar hela sommaren för att ha lite extra pengar i höst/vinter när jag återgår till mina studier. Detta vore en underbar grej för mig och han att skapa minnen på =)

 12. Delar-johanna andersson

  Vi behöver komma hemifrån och ladda batterierna. Jag har bara varit hemma och tagit hand om hus, 2 barn och nyopererad man. Nu behöver jag att någon tar hand om mig.
  Punkt

 13. Hej!
  Det skulle vara dunderskönt med en liten extrasemester i sommar med Birka.
  Har inga planer för sommaren så skulle vara skönt och komma bort lite med sambon och bara slappna av, sola på däck och äta gott!

  Emma Erixon Carleson på facebook, har delat!

 14. Delat på Nadja Rutström på FB.

  Jag vill att min familj ska få komma bort från vardagen lite då vi haft det tungt privat en tid. Sen att min minsta kille älskar Dumma Mej är ett plus. Hans favvo nu är att härma Minionerna. Så fort han ser reklamen på tv eller ute på stan pekar han och skriker titta, titta. Tänk om han fick träffa dom live, vilken syn!!

 15. Jag tävlar gärna.

  Har delat som Lottiz Törnqvist Offentligt.

  Och jag vill vinna då det vore super skoj att få ta med barnen på en liten extra tripp i sommar. De har oss båda hemma hela juli och sen deras pappa hemma hela augusti så det finns så mycket tid vi har tillsammans och det vore så roligt att kunna bryta hemmalivet för en stund och göra något annat. Ladda inför den långa hösten.

  Håller tummarna.

 16. Jag är såklart med och tävlar och har delat på FB!
  Jag har aldrig kryssat ihop med min man och son och nu när han är 4,5 år så tycker jag att det är på tiden! Har bara hört så mycket gott om Birka och skulle såååå gärna vilja överraska min familj med en kryssning! Håller alla tummar och tår!! <3

 17. Åh!
  Jag som jobbar heeeela sommaren, skulle så himla gärna vilja vinna detta åt min lilla familj och få en liten minisemester iaf 🙂
  Dessutom har jag aldrig åkta Birka, helt sjukt juh!

  Håller tummarna!

  kram
  Jennie

 18. Jag är gärna med och tävlar!
  Vi har aldrig åkt med Birka tidigare ,så det vore grymt att få prova denna resa tillsammans med familjen . Det är så viktigt för barn att ha något att berätta när de börjar skolan igen i höst .Jag tycker barns erfarenheter är viktigt ,att de har varit med om saker i livet. Har delat tävlingen på Facebook (Christina Kaakinen ).
  Trevlig Sommar !

 19. Jag vill vinna för att min mamma har varit på BB och tycker att vi borde ha semester som mor och dotter tid med våra killar och med min nya syskon.. Det skulle vara roligt och skönt. Min mamma förtjänar att ha semester tycker jag för att det var länge sen hon hade semester.
  Har delat på Facebook…

 20. Kul! Jag har snart 4 veckors semester till och vi har inget (!) planerat. Känner jag min familj rätt kommer vi bli ganska rastlösa. En trevlig kryssning skulle därför komma mycket väl till pass!

  Hoppas ni får en fantastisk vecka på Rhodos!
  Kram

 21. Jag har delat tävlingen på FB. Namnet Katja E Själander. https://www.facebook.com/katja.e.sjalander

  Vi har åkt Viking och Tallink flera gånger men aldrig Birka. Barnen har tjatat en del ovh frågat när vi kommer få åka Birka 🙂 Vi passerar ju Birka nästan varje dag på väg till Slussen. Vår näst äldsta son Viktor har kommit in på Adolf Fredriks musikklasser och ska börja där i åk 4. Det vore kul att överraska honom (och resten av familjen) med en kryssning som de har tjatat om 😉

 22. Åhh! Blev så sugen när Ni åkte!
  Alex börjar ny förskola så vi kommer ha extra tid innan start och vad passar bättre än en förlängd sommarlovs kryss!?!
  Har delat i Lina G Sjölund!
  Hoppas Hoppas!
  Kram // Helena

 23. Delar på fb (maria mattson).

  Hade varit underbart med en liten semester med familjen! Så får barnen åka på sin första ”riktiga” semesterresa! 🙂

  Mvh Maria

 24. Har delat på http://www.facebook.com/ingela.zackrisson.5
  Jag är mamma ledig och min man fick jobba över en vecka på sin semester och ska ta ut den semester veckan någon gång under den perioden som kryssningen är. Vi har inget inbokat då utan tanken är att vi ska greja med huset men det gör vi ju dessa tre veckor plus att jag jobbar dessa veckor som min man har semester. Så en liten natt i tält har det blivit och mer kommer det inte bli i år till åringens förtrett han ville ju åka båt, men pengarna räcker inte till när man renoverar hus o är mamma ledig och vill vara det så länge som möjligt så man snålar på allt.
  Hoppas att er resa blev så bra som ni hoppades på..Mvh Ingela

 25. Jag är med och tävlar !!!!!!!!!!!!!!!

  Gillat och delat på facebook (Carolina A. Rios)
  Det skulle sitta fint med en liten timeout. Min sambo har fått arbete i en annan ort och veckopendlar varje vecka så jag har min webbutik, tre barn, en hund och ett hus att ta hand om. Dessutom får jag tyvärr inte se mi sambo mer än på helgerna 🙁
  En timeout från den vardagen skulle sitta väldigt fint.

  Will keep my finger crossed !!!!! 😉

 26. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna detta dels för att jag verkligen behöver komma ifrån vardagen lite och andas ut, men också för att jag mer än gärna skulle vilja ändra syn på Birka. Jag har nämligen själv aldrig åkt med båten tidigare, men sedan min dotters pappa lämnade mig 2007, efter att ha åkt med den har jag inte kunnat åka med den i huvudtaget. När min studentkryssning var förra året avböjde jag och de berodde mycket på grund utav båtvalet, men nu känner jag mig redo att släppa tankarna och negativiten som finns runt omkring, då båten i sig egentligen inte har någonting med situationen som skedde efteråt. Det vore därför underbart att få vinna och komma i väg på ett äventyr med familjen, samtidigt som jag skulle få chansen att lämna ett tråkigt kapitel bakom mig fullt ut.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 27. 1. delat på fb: Johanna Hellberg
  2. min motivering är att jag skulle så gärna vinna, så vi kan åka på en härlig semester med min syster och hennes kille. så vi kan visa för dom hur mycket dom betyder för oss. det vore en dröm… vi har pratat om kryssning så många ggr, men har aldrig haft råd tyvärr! så jag, om jag vann skulle en dröm bli sann 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *