Snart bär det av till Rhodos

Jag kan inte riktigt fatta att det bara är 5 dagar kvar tills jag har semester och vi åker till Grekland och Rhodos igen. Det känns faktiskt super skönt. Svenska sommaren är ju faktiskt inte riktigt att lita på, eller i alla fall inte förra sommaren… Å hittills har ju sommaren heller inte varit så himla bra… Senaste dagarna har jag frusit och haft tröja på mig, ingen direkt sommar värme trots att det är juli…


I år blev det i alla fall ett säkert kort med sol, bad och värme och sen hoppas vi ju såklart att västkusten bjuder på sol och värme i slutet av juli och början av augusti.

Sunwing Kallithea Beach har jag bokat en Lollo & Bernie Suite, så jag tror Oscar kommer att bli riktigt överaskad. Jag ser nog fram emot det lika mycket som honom!

Vad har du för planer i sommar?

Spana också in

5 kommentarer

  1. Ska bli spännande att se vad du gillar sviten, hoppas få se massor av bilder. Jag har funderat på Rhodos, men aldrig bokat 🙂

  2. Härligt!
    Själv fick jag panik av den kalla sommaren och bokade fyra dagar i Rom, så klart ska familjen med. Hotell med pool och vi ska bara slappa!!! Sen blir det Mallis fem dagar senare 🙂

  3. Gud va härligt !! klart O kommer älska det !
    V pratar ofta om lollo och bernie trots att han inte träffat dem sedan har var riktigt liten 🙂 Nu finns det nog inga maskotar på vårt hotell den här gången, men jag tror nog att han blir nöjd och glad ändå – huvudsaken är att han får äta glass och bada 🙂
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *