Middagsfrid – gör din vardag enklare

I helgen har jag jobbat, idag, imorn… Ja,när man jobbar mycket och gör massa andra roliga grejer hinner man inte riktigt med och planera middagarna. Men vad gör det när man egentligen slipper. Efter bara ett par klick på nätet så får man en matkasse levererad direkt till dörren, och slipper planera en meny – lyxigt värre!


Denna gången beställde jag Middagsfrids Mellanmatkasse. Passar oss perfekt, 3 middagar för 4 personer och då blir det alltid minst en portion över så Oscar kan äta den en annan dag eller jag kan frysa in. Jag försöker göra vardagslivet så enkelt som möjligt när jag jobbar mycket eller vi har andra saker inbokade och inte riktigt hinner med vardagssysslorna. En riktigt god tre dagars meny var det med kött, fisk och kyckling. Inne hos Matkasseguiden hittar du en massa bra recencioner om olika matkassar.

Hur gör ni? Har ni någon matkasse? Eller kan du tipsa om någon matkasse?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Tusan oxå, men det kanske dyker upp fler tävlingschanser !
  Ibland har man helt enkelt inte tid att sitta och häcka framför datorn när livet ”kommer emellan” 🙂
  Vi har testat ett par olika matkassar och jag gillar konceptet !
  Det enda jag tycker är svårt är att planera maten när C reser så pass mycket.
  Vi hinner lixom inte äta upp allt i påsarna…
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *