Diggiloo i sommar

I sommar har vi massor av roliga saker inplanerade som vi ser fram emot. Något som jag aldrig har varit på är Diggiloo, som vi ser fram emot lite extra. Jag har aldrig varit på Diggiloo, har du? Många riktigt bra artister uppträder, super spännande. Nu är det bara att hålla tummarna att jag blir ledig den 17 augusti när det är i Stockholm… (Nackdelar med mitt jobb är ju att jag sällan kan planera långt i förväg)  Ska du gå? Om vart? Kanske vi ses?!


Till årets Diggiloo-turné har Lambi skapat en toalettby som förutom fräscha toaletter innehåller ett antal drömtoaletter, framtagna i samarbete med bland andra Charlotte Perrelli, E-Type och Lotta Engberg. Lambi vill göra vardagen lite mjukare och trevligare.  Å just nu sitter jag och lyssnar på en skön playlist från Diggiloo med härligt sommarlåtar – å ja sommaren är kort så NJUT! Ha en underbar sommar, Liniz kommer som vanligt blogga varje dag och mycket skoj får ni hänga med på!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *