Vinn Sebastian Head Couture Hårprodukter

Efter gårdagens hårstyling tycker jag det är dax för er att få chansen till lite mammalyx i bloggen igen inför sommaren. Vad passar inte bättre än att vinna ett lyxigt kit med hårprodukter ifrån Sebastian Head Couture? Jag har TRE stycken kit att tävla ut och varje kit innehåller FYRA olika hårprodukter och det är ett deep strengthening and repair schampoo, en deep strengthening and repair-masque,  volume boosting mousse och ett styling spray. Perfekt inför sommaren när håret ofta brukar bli lite extra slitet?! Inte sant?!

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i och motivera varför just DU ska vinna.

Tävlingen pågår tom  2 juli kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

*Amanda

*Johanna K

* Anneli

STORT GRATTIS!!!!

*****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

30 kommentarer

 1. Sånt härligt mamma-lyx paket!
  Det skulle man INTE tacka nej till!
  Har inte fixat håret sen okt (!!) så lite extra piff skulle vara kanon till sommaren!
  Håller tummar och tår (hår?:)

  Har delat på FB i Ditt namn Lina

  Kram och ha en fin sommar

  // Helena

 2. Klart att jag vill vinna! Mitt hår behöver det när vi åker på semester till förhoppningsvis sol och hav! 🙂

  Kram Ulla-Maria

 3. Jag är gärna med och tävlar!
  Delar på facebook: Emely Tuväng

  Jag ska gifta mig i augusti och efter blekning av håret så är det väldigt slitet och ofräscht, om jag vann dessa produkter kanske håret skulle hinna återhämta sig lite tills bröllopet är och det hade varit guld värt! <3

 4. Har delat: Madelene Elisabeth Jacobsen
  Och jag bör vinna detta då jag snart föder mitt 3e barn och vi vet ju alla att håret kan behöva lite extra vård när alla hormoner far runt i kroppen som när man är gravid/föder……I NEED IT:) Helt enkelt!

 5. Jag har delat offentligt här: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16

  Herregud. För ca 4 veckor sedan var jag hos frisören och vågade mig på en häftig förändring. Jag fick håret färgat i en läcker kopparröd nyans. Jag har alltid haft tjockt och starkt hår. Men nu blev det så förstört! Färgen har tappat nästan allt pigment och hårstråna är alldeles slitna. Usch vad tråkigt det känns! Kanske kunde någon av de här produkterna rädda lite av det som räddas kan?

 6. I lööööv Sebastian och mina har precis tagit slut!
  Satte in nytt extensionshår idag som vill gotta sig
  massor tillsammans med herr Sebastian! Puss

 7. Jag är med. Jag delar på FB, Tina Carlström

  Jag behöver definitivt bra produkter till mitt hår. Det är jätte slitet och tunt. Topparna är torra och kluvna. Ska klippa mig snart men vill då satsa på bra produkter när jag har fina toppar igen.

 8. Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag aldrig unnar mig själv såna här saker till mitt hår… Vore kul att prova på det

 9. Jag skulle gärna vilja vinna detta då jag aldrig unnar mig själv såna här saker till mitt hår… Kram

 10. (fröken lundin) Delar o gillar!

  behöver verkligen prova ett nytt märke för mitt hår (långt, tjock och färgat!)

 11. Jag har delat och dubbel gillar denna tävling!
  Sebastian har verkligen världens bästa styling produkter, och jag skulle bli så vansinnigt lycklig om jag vann denna gåva! Har varit utan bra produkter alldeles för länge och skulle verkligen behöva både bra schampo, balsam och styling. Håller tummarna hårt!
  Kram

 12. Är gärna med och tävlar, har delat på facebook, liselotte andersson. Skulle ge dessa hårprodukter till min dotter som behöver sköta om sitt långa hår lite extra nu efter blekning med mera.

 13. Towe Holmberg heter jag och vill vara med och tävla.
  Motiveringen är att jag nyligen klippt mig kort från axellångt hår och måste bli duktig på att stylea håret och skulle bli hjälpt av Sebastian Head Coutureprodukterna

 14. Men vad tusan det skulle ju med en motivering också. Lite snabb på avtryckarfingret var jag där.
  Motveringen till varför just jag ska vinna är att jag är så in i baljans trött och omotiverad just nu. 2013 skulle bli mitt ”snyggår” men just nu rimmar det bättre med ”styggår”.
  Har varit ho frissan och fått klippt en fräck frisyr men jag får liksom inte till det.

 15. Delat: https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/601561323210051
  Kristina Karlsson Fd Magnusson

  Mammalyx, just det! Jag har nästan glömt vad det är…
  Vi bestämde oss i vintras att vår semester går till fantastiska Aruba när maken fyller 40 framåt vintern. Det ska bli underbart, men ack så dyrt! Varenda liten extraslant läggs på att betala av resan så det senaste halvåret har det mest blivit schampoo från Ica…
  Vore härligt med en sommarboost!

 16. Åhh självklart är jag med !

  Delat på min fb med namnet (Lina Viktoria Svensson )

  Skulle verkligen behöva hårprodukter ! Men som ensamstående mamma så är de svårt att kunna unna sig själv de man vill ha. Mitt hår blev så slitet efter att jag fick dottern. Tappar massor av hår 🙁 Så dessa produkter skulle vara underbara att vinna !

  Har även delat på min blogg här : http://ettlitetmirakel.bloggplatsen.se/2013/06/29/9979818-jag-tavlar-hos-liniz/#kommentarer

 17. Vilken toppentävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Har delat tävlingen på FB: Malin Gustafsson

  Mitt hår hade verkligen behövt några bra produkter,
  slitet som det är så hade en inpackning varit perfekt
  så det kan få lite mer liv och glans. 🙂 Hade varit så kul
  om man fick chansen att prova dessa hårprodukter,
  som många pratar så bra om. 🙂 Hoppas på tur.

 18. Jag är gärna med och tävlar! Kanske lyckas jag skjuta upp det där frisörbesöket ytterligare ett år om jag har tur att vinna 🙂

  Delar på fb Maria Mattson

  Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *