Vossatassar solskyddskläder

Inför förra sommaren beställde jag en Vossatassar solskyddsdräkt åt Oscar som var super söt med de små Vossatassar monstrena på i blått.


Den börjar tyvärr bli för liten nu, så jag funderar på att beställa en ny Vossatassar solskyddsdräkt inför vår Rhodos semester.


Tycker deras solskyddskläder är så himla fina! De har precis börjat sälja dem inne hos Jollyroom.

Vossatassar UV-T-shirt Vissvass GrönVossatassar UV-shorts Vissvass BlåVossatassar UV-Keps Bolge BlåVossatassar Solglasögon Raffegoye Blå

Jag tycker den här combon var riktigt fin. Å den fanns ju även i rosa. Tycker combon grönt och blått faktiskt är riktigt fint. Vilket märke på solskyddskläder brukar du köpa? Vi har ju många märken och jag gillar att variera mig eftersom vi reser så himla mycket! Solskyddsklädskläder tycker jag definitivt är ett måste på barnen.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *