By Engbergs Cocktail-Party

Ikväll bjöd söta JohannaBy Engberg in till Cocktail-Party och enorm rea på sin söta lilla butik BEN på Östermalm. Hon är alltid lika glad, trevlig och sprudlande!


Jag minglade runt och drack lite rosa champagne och försökte hitta något fint åt mitt lilla busfrö. Men tyvärr var jag alldeles för sen… Det mesta var dock redan slut i hans storlek. Jag har ju vart hemma hela dagen med min lilla sjukling och blev lite sen dit…


Ska ni shoppa barnkläder i Stockholm kan jag absolut rekommendera hennes butik BEN, här hittar ni hur mycket fina barnkläder som helst och även för mammor. Eller beställ på nätet. Med oss hem fick vi även senaste numret av Plaza Kvinna där det är en artikel om Johanna. Köp den och läs den! Riktigt imponerande och läsa om hennes fantastiska resa och jag beundrar henne mycket som driver By Engberg själv och är ensamstående mamma. Alla vet ju hur tufft det kan vara att jobba heltid och ha små barn och hinna med allt måsten, eller hur?! Men visst är det väl ändå fantastiskt att jobba med något man brinner för, jag skulle nog heller inte orka jobba heltid om jag inte brann för det jag görJohanna är ju även väldigt omtänksam och tyckte att vi mammor behöver varva ner med Yoga så vi fick även en fri månad hos Yogobe.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *