Barnteater på Fjäderholmarna

Härom dagen vann jag ett fantastiskt pris hos Annelie med en rolig Ut och Lek dag. Vi ska nämligen åka till Fjäderholmarna och gå på barnteater Kim och Piratäventyret i sommar.

Teater biljetter till Kim och Piratäventyret & Äventyrsguidning

Teatern spelas ända fram till den 17 augusti på tisdagar-lördagar, så jag funderar om vi kanske ska åka ut dit nästa vecka en dag eller vid ett annat tillfälle?!


Att åka ut till Fjäderholmarna känns nästan som ett måste när man är i Stockholm, man får ju faktiskt den här mysiga Skärgårds känslan och det är heller inte långt ut dit med båt. Nu var det länge sen jag var där, men verkligen super mysigt. I priset som jag vann, så ingår även en pick nick från Wayne´s Coffe, vilket passar mig perfekt eftersom jag verkligen älskar att ha pick nick.

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *