Angry Birds barnkläder & rea!

Nu närmar oss vår sommar semester och Rhodos resa med storm steg så idag har jag tagit tillfället i akt och beställt lite nya kläder åt Oscar på nätet. Jag hittade massa fina Angry Birds kläder i Reimas Webshop. Kom på att vita kläder har inte Oscar alls mycket av och jag tycker det är himla snyggt, även om det kanske inte är så praktiskt på barn alla gånger. Men jag beställde i alla fall den här söta Angry Bird t-shirten åt honom och ett par vita Angry Bird shorts som kan användas som både shorts och byxor. Perfekt inför sommaren, då man behöver både och byxor och shorts och snyggt med vitt när man blir lite solbränd.

Tänkte tipsa er om att Reimas Webshop har startat sin sommar rea och där kan du bland annat fynda deras praktiska och fina  barnkläder till nästan halva priset och med denna koden får du dessutom 10% rabatt extra på ditt köp OCH fri frakt; bl9-59WZ-17XM-MWRB

Hur bra låter inte det då? Ta tillfället i akt och shoppa lite nytt åt barnen.

ANgryy Bird

ANgry Bird

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *