Mumsiga Macarons

Härom dagen gjorde jag macarons för första gången i mitt liv. Kungsörnen har rätt nyligen kommit ut med en förpackning som gör det super enkelt att själv kunna göra macarons. Perfekt för barn familjer som vill göra det lite enklare för sig!


De finns två olika påsar i förpackningen en som man gör själva macarons smeten med och tillsätter bara 1msk mjölk och rör om och en som man tillsätter lite smör och mjölk till smörkrämen som ska vara emellan! Den första plåten med choklad macarons blev rätt bra för att vara nybörjare. Men de med jordgubb rann ut och blev lite större macarons.


De blev ändå väldigt söta och goda. Så jag gjorde i ordningen små present förpackningar som jag fyllde de små och finaste macaronsen med och gav bort till våra vänner på midsommarafton.


De blev faktiskt väldigt uppskattade och alla tyckte de var så goda. Nästa gång jag gör de ska jag även försöka få de ännu finare. Oscar var oxå med och hjälpte mig med smeten, eftersom han älskar att baka. Perfekt och gott att packa som resematsäck i sommar när ni kanske är ute och åker bil och stannar och fikar 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *