Yasuragi Kids

I höstas var jag på Yasuragi två dagar med en av mina vänninor och hade ett riktigt mysigt dygn med avkoppling, fish spa, simning, bad, yoga, god mat och dryck. Helt underbart verkligen och det måste göras om snart igen.

I år har jag bokat in Yasuragi Kids nästa vecka tillsammans med Oscar och min mamma för en mysig 3-generationer aktivitet tillsammans. De firar nämligen 10 år i år på Yasuragi Kids. I år känner jag att Oscar förmodligen får lite mer ut av vistelsen, förra året var han nog kanske för liten för att uppskatta det, så det fick bli en ”vila upp mamma vistelse istället”.

Yasuragi Hasseludden är ett japanskt spa beläget 20 minuter från Stockholms innerstad. Vanligtvis har man en åldersgräns på 16 år, men under sommarmånaderna tar man tillfället i akt att erbjuda även de yngre en möjlighet till avkoppling och äventyr.

 

Idag 20 juni börjar deras sommarlovs program för barn som pågår fram till den 18 augusti. Så har du inte planerat in sommarens alla lediga dagar, passa på att boka in en dag eller natt på Yasuragi med barnen. Jag tror att det kommer uppskattas mycket. Häng gärna med oss dit nästa vecka, så får ni se hur det är.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *