Födelsedagsdisco på förskolan

Idag ska de fira Oscar med födelsedagsdisco på hans förskola. Eller en gång i månaden har de födelsedagsdiscon för alla barnen som fyller år den månaden och i juni är det tre barn som fyller 3 år, så idag är det deras dag på förskolan!


Jag & Oscar var uppe tidigt och gjorde en frukt igelkott igen som han fick ta med sig till förskolan idag. Hans förskola är en sockerfri förskola, så de vill inte att man tar med sig fikabröd eller glass, utan de brukar lyxa till det med fruktsallad på discodagarna och jag passade på att överraska med frukt-igelkotten. Alla fröknar blev super imponerade och glada!


Oscar var super stolt och satt som en tupp i vagnen imorse istället för sprang. Han ville hålla hårt i igelkotten.


Dock blev den frukt-igelkotten jag gjorde till Oscars kalas mycket finare. Tycker den ser både godare och blev färg gladare med jordgubbar. Idag hade jag banan, Kiwi, melon och vindruvor på den!

Har du något roligt tips, som man kan göra med frukt?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *