Premiär besök hos tandläkaren

Idag var Oscars officiella premiär besök hos tandläkaren på 3-årskontroll av hans tänder. Egentligen var vi ju där 3 ggr för drygt 1 år sen, eftersom han ramlade en dag på förskolan och slog sönder sina framtänder 🙁 Då blev de även lösa, men sen växte de tack och lov fast igen.

Dagens besök gick hur bra som helst. Han gapade stort och de räknade hans 20 mjölktänder och de såg jätte fina ut och inget hål. Vi är väldigt noggranna med tandborstning varje morgon och kväll och det syntes sa tandläkaren! Dock bör vi snart sluta med nappen…. Har ni några bra sluta med napp tips??? Vi har pratat om att ge de till kattungarna eller björnarna på Skansen, men nu vi han inte ens gå till Skansen… Han vill alltså ha nappen kvar…


Oscar blev mest glad för sin goodiebag när vi gick, med ballonger, ett litet djur och såklart en ny tandborste och tandkräm! Nu är nästa riktiga besök vid 5-årsåldern.


Efter tandläkare besöket gick vi till Kronobergs Parklek och Oscar fick leka med Astrid och Elias medan jag fikade med Jenny & Anna i solskenet. En mycket mysig dag!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *