Vinn Emil hus med 4 Emil böcker i

I år fyller Emil 50 år och det firas med en jubileumsutgåva med Emils snickerbo – ett litet hus med fyra stycken klassiska Emil böcker i miniformat  från Rabén & Sjögren. Har du ett barn som jag, som älskar Emil och hans smarta bus, så passa på att tävla om detta fina Emil hus. EN lyckliga vinnare utses på måndag nästa vecka!

Små böcker som enkelt passar i barnens handbagage eller i din handväska när ni är ute och reser!

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  23 juni  kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Anna J

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Jag behöver vinnarnas adresser senast 26 juni för att vinsten ska hinna gå fram i tid.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

40 kommentarer

 1. Vore jättekul att vinna detta:-)
  Älskar Emil och barnen skulle bli glada:-)

  Har delat på Facebook som Sandra Karlsson.

 2. Älskar barnböcker så vi är självklart med och tävlar om Emil-huset!

  Delar som Anna Vland.

  Kram 🙂

 3. Detta hus har jag klämt på sedan jag såg det på Akademibokhandeln. Vore toppen till alla sommarens tågresor. Hälsningar anna

 4. Japp jodå är med i denna tävling också!!! 🙂
  hoppas att min lilla EMIL (Elliot ) ska få busa i emilhuset och höra sagorna.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på min fb sida Christina Frisberg.
  KRAMELIKRAM!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *