Vinn tre bokpaket

En av Oscars favoriter är Lotta på Bråkmakargatan och han ska precis fått två nya böcker om Lotta i 3-års present och jag tror han kommer att bli riktigt glad.

Nu har jag även fått nöjet att tävla ut TRE bokpaket med Lotta-böckerna på bilden åt TRE av er. Perfekt läsning för barnen inför sommarens semestrar, ev läsa på tåget, flyget eller i bilen? Eller bara skoj med en ny godnatt saga?!

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  23 juni  kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Åsa F

* Mammanmax

* Yasmina

STORT GRATTIS!!!!

*******************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Jag behöver vinnarnas adresser senast 26 juni för att vinsten ska hinna gå fram i tid.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

34 kommentarer

 1. Åhhhh, jag ÄLSKAR Lotta. Vad glad jag skulle bli om jag vann dessa, riktiga klassiker!! Dessutom sa Linus härom kvällen när jag skulle läsa för honom, att han inte tycker om sina böcker längre. Tror att det är dags för lite nytt i bokhyllan:)

  Fb: Cecilia Max

  Kram kram

 2. Härliga böcker!!
  Har själv en liten ”lotta” här hemma, har inte vågat visa henne filmerna (för man vet aldrig vad som då hittas på ) =)
  Men att få läsa böcker vore ju skoj!!!
  Delar på FB: Evelina Mattsson

 3. Är också gärna med och tävlar. Lottas bus i bokform skulle vara perfekt för att fånga Elias intresse för läsning. 🙂 Har delat ditt inlägg på FB. Kram

 4. Hoppas på tur, vi ska till ALV i sommar och barnen har börjat intressera sig för andra figurer än bara Pippi och Madicken, så lite Lotta vore härligt att komplettera med inför resan. 🙂

 5. Behöver verkligen uppdatera dotterns böcker med böcker för ”större barn”, så att jag slipper läsa ”bebisböcker” :-). Vi tittar flitigt på Lotta-filmerna, så dessa skulle hon tycka vore kul! //anna

 6. Ja Lotta på bråkmakaregatan det är en liten kopia av mig när jag var en liten tösabit med massor av skinn på näsan!!! 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på min fb sida Christina Frisberg.
  KRAMELUZZ!!! <3

 7. Hej jag vill gärna vara med och tävla om dessa fantastiska böcker.
  Jag delar på FB, Tina Carlström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *