Mysig morgon m hjärtat!

Nu är det inte många dagar kvar för den här lilla killen att vara 2 år. Vad tiden går fort…. Imorse hade vi en sån här mysig morgon tillsammans igen med en lång frulle. Jag har ju vart borta en del förra veckan och igår på jobb, så våra mysiga frukost stunder har inte blivit av på länge. Alltid lika mysigt när han kommer in och väcker mig 7,30 och vill äta frukost!


Imorse lyxade vi till det med Kombucha en nyttig grönt the dryck som är ekologiskt och nytt bröd Groving. Å jag som är en stor the älskare, gillar att fylla min nya evasolo kanna med the på mornarna och ha en lång frulle.

Morgon stund har guld i mund brukar man ju säga och detta är verkligen bästa kvalitetstiden på dagen vi har tillsammans. Vi stressar aldrig på mornarna och idag började inte min stand by förrän 11, så jag var även kvar en stund på förskolan imorse. Nu hoppas jag att jag inte blir utkallad idag, så jag får hämta hjärtat snart oxå!

Ha en härlig tisdag. Vad gör du för skoj?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *