Dagens Outfit; HM

Förra veckan när jag var i Luleå så passade jag på att shoppa lite på sommar rean. Jag brukar nästan aldrig hitta något åt Oscar på rean, antingen så finns det aldrig i hans storlek eller så finns det inga snygga killkläder på rea. Jag tycker nästan alltid det ”bara” finns fina tjejkläder på rea. Hur upplever du det när du går på barnklädesrean?


I alla fall så hittade jag denna snygga ljusblå klassiska skjortan åt honom för 50 spänn, nästan gratis. Tycker den var så snygg så det fick bli hans kalas outfit i lördags. Skjortor tycker jag är så snyggt på killar, men det är inte alltid Oscar vill ha det på sig. Men denna gillade han. Mjuk och skön. Har du gjort några sommar rea fynd? Tipsa mig gärna om du har något förslag vart man hittar snygga killkläder åt barn!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *