Junibacken dag!

Idag har Oscar och jag haft en riktigt mysig mor & son dag. Eftersom vi investerade i två årskort sist vi var där, ett åt mig och ett åt honom så ville han väldigt gärna åka dit idag. Han fick bestämma. Mer Junibacken ska det definitivt bli i år, eftersom O gillar det starkt!


Vi gjorde allt som vi brukar. Lek nere i ena Lekrummet, en tur i Sagotåget som är lika spännande och intressant varje gång. Vi kom upp lagom till Alfons Åberg teatern som Oscar gillade sist vi var där oxå. Massa lek uppe i Pippis hus sen och vår lilla glass paus ute på terassen.


Jag satt och njöt av ett somrig Stockholm och en kopp kaffe medan Oscar mumsade glass.


Junibacken är verkligen det perfekta leklandet som har allt och otroligt prisvärt med ett årskort, framför allt om man bor i Stockholm. Det räcker egentligen knappt tre besök på Junibacken så har man tjänat in det! Vi har ju vart på Junibacken mer än tre gånger per år. Nu i Juni har de även fortfarande vardagsrabatt om man går mitt i veckan, så passa på om ni har semester nu i juni.


Ska ni till Stockholm i sommar måste ni verkligen besöka Junibacken. Så himla roligt för barn. Jag tror att det passar bäst för barn ca 2-6 år. Oscar har gillar det mycket sen första gången vi var där och då hade han inte fyllt 2 år än. För barn under 1 år är det gratis.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *