3-årskalas med Bilar tema

Gårdagens 3-årskalas gick såklart under temat Bilar eftersom det är stora favoriten här hemma nu! Jag går som vanligt all-in när Oscar fyller år och beställde ett kalaspaket och uppgraderade till lyx  för lite extra innehåll ifrån Kalaspinglan.


Gissa om Oscar och alla barnen uppskattade att allt var med Bilar på.


Vi hade ju turen att gårdagen var en fantastisk dag med strålande sol och klar blå himmel, så vi dukade upp och hade vårt kalas ute på vår innergård.


Vi började kalaset med lite bubbel och mingel för de stora medan barnen lekte. Sen blev det korvgrillning och lite snacks innan tårtkalaset började. Vi blev 15 vuxna och 7 barn tillslut och det är verkligen lagom.


Tårtorna uppskattades mycket och nästan allt gick åt. Det ser jag som en riktigt gott betyg av mina bakverk. Oscar fick såklart blåsa ut ljuset och vi sjöng för honom -riktigt lycklig kille för sitt kalas, sina tårtor, fina presenter och söta vänner som kom och lekte på kalaset. Å mamman var nöjd att kunna servera kaffe och the i sina nya fina kannor från Eva Solo.


Barnen lekte verkligen och hade himla kul. Det betydde mycket att vi kunde vara ute hela dagen. Så barnen gungade, åkte rutchekana, lekte i sandlådan, sparkade boll, cyklade, åkte sparkcykel mm 3-åringar behöver ju en vissstimulans, så lekytan på gården var verkligen perfekt.


Vi hade tänkt gå in senare och ha fiskdamm, men eftersom barnen lekte så bra så hoppade vi det. Istället fick alla barn med sig en liten godispåse hem.

Mamman var både super nöjd och trött efter kalaset. Det blev så himla lyckat med allt. Å vi hade i alla fall tur med vädret! Å Oscar fick många fina presenter. Tusen tack alla vänner som kom och förgyllde ”hans kalas”. Nu återstår det bara för oss att försöka få hans dag till en bra dag!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *