Vinn en sänggavel för barn – perfekt för resor

Nu när sommaren är här och jag gissar att ni snart har semester och kanske ska resa runt en del tänkte jag tävla ut en super smart uppblåsbar sänggavel från Norrö Anywhere som är super bra att ha när man reser med små barn. Genom att man använder sig av denna uppblåsbara sänggaveln blir  en vanlig säng mycket säkrare för ditt barn att sova i genom att sänggaveln förhindrar att barnet trillar ur.

TVÅ av er har chansen att bli lyckliga vinnare, då jag tävlar ut TVå stycken (värde 255 kr/st).

Jag bloggade ju tidigare om den smarta The Shrunk uppblåsbara resesäng som vi har beställt åt Oscar inför sommarens resor. Så detta är en liten enklare variant att ha med sig på resorna. Det ingår även en pump och förvaringspåse och denna passar barn från 2 år och uppåt.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Gilla Norrö Anywhere på FB.

* Lämna en kommentera vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 22 juni kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare blev;

* Kim

* En Mölnbobos liv

STORT GRATTIS!!!

******************************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

17 kommentarer

  1. Jag vill vara med och tävla. Äldsta sonen damp ner på ett klinkergolv på vår första semesterresa. Så jäkla otäckt rent ut sagt. Allt gick bra men till framtida resor vore detta super. Gillar och delar under namnet Kim Falkenström

  2. Detta verkar ju supersmart! Jag är absolut med och tävlar! Gillar och delar på fb (maria mattson).

    Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *