Rolig lekhörna!

I Luleå på Kallax flygplats hade de redan ”pimpat” lekhörnan med en midsommarstång åt barnen så de kan dansa runt den. Väldigt gulligt måste jag säga. Jag vet att jag har bloggat om lekhörnan tidigare, men måste än en gång påpeka att den verkar vara väldigt bra och genomtänkt för barnen. Både leksaker, lego, ritgrejer och nu dessutom en midsommarstång!


Äntligen är min 4 dagarsarbetsvecka slut och jag är på väg hem till mina älsklingar. Som jag längtar… Känner mig något stressad inför allt som ska fixas inför Oscars stundande 3 årskalas i helgen… Man kanske inte ska ha så höga krav på sig själv jämt?!

Ha en härlig fredag kväll!

Spana också in

3 kommentarer

 1. Nej man tenderar ju till att ha lite väl höga krav ibland. Det kommer bli bra, det är jag säker på. En treåring kräver ju inte så mycket, bara glada föräldrar, god fika och några paket. Egentligen är det inte svårare än så tror jag… Fast det är ju lättare sagt än gjort, vi firade vår treåring nyss och jisses vad jag städade, bakade och fixade. Sen åt sonen bara en kanelbulle och orkade knappt öppna alla paket han fick, han va lycklig ändå.

 2. Hipp hipp HURRA för finaste O idag !!
  Jag är säker på att din frukt igelkott blir SUPER FIN och uppskattad !
  Här snorar jag vidare, men ska snart gå upp och fira min älskling.
  C fyller år och Viggo är mer uppspelt än vanligt över att snart få väcka pappa !
  Ha en toppen dag !
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *