Luleå en barnvänlig stad

Jag har ju bara varit i Luleå i knappa 3 dagar men måste säga att det verkar vara en riktigt mysig stad och perfekt att semestra i.


Igår gick jag en lång promenad längs Luleälven och fick riktiga sommar känslor och det var riktigt vackert.


Mitt första stopp blev vid en liten mysig damm med massa änder och andungar. Så himla söta och efter en stund kom det några barn som matade dem.


Sen promenerade jag vidare längs vattnet och bara njöt av lugnet och det härliga vädret tills jag kom till stranden.


En super mysig strand som låg nära Luleå centrum. Å precis i anslutning till stranden fanns en jätte stor och jätte rolig lekpark. Här skulle definitivt Oscar älska att leka.


Å tro mig, det var alldeles tomt… Förstår inte hur en sån stor och fin lekpark kunde vara helt tom i det härliga vädret?!


Ni ser ju, läget på lekparken var verkligen helt perfekt. Vad kan barnen mer önska på sommaren, en strand, bad och en rolig lekpark och sen kanske lite pick nick på det. Såna dagar är väl precis vad barn älskar och sen få vara ute i naturen.


Jag hoppas faktiskt på flera Luleå besök snart. Måste säga att jag blev riktigt positivt överaskad. Jag har ju inte vart i Norrland många gånger innan, bara i Umeå.. Semestra i Sverige är ju verkligen helt fantastiskt, framför allt på sommaren som är min favorit årstid.

Vart semestrar du helst om du får välja?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Kul att se att du hade trevligt i min hemstad 🙂
    Välkommen tillbaka! Nästa gång, om det är fint väder – ta ett besök på Bistro Bar och Brygga. Supermysigt att vara där en kväll och äta något gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *